Tvoja košarica:

Pozdrav svima,

ja sam Ines, predstavnica firme Gaia Adria d.o.o. i osnivačica branda Pulse Shake. Neki me već znaju od ranije jer također zastupam brand Gaia Naturelle Adria koji je danas već prisutan na području Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Italije te Francuske. Inače sam s otoka Krka. Godinama živim u Ljubljani, gradu u kojem sam studirala i u kojeg sam se vrlo brzo zaljubila, osnovala obitelj i rodila 2 najveće ljubavi – moje 2 velike barabe. Ideja o Pulse Shake proizvodima nastala je zbog sve užurbanijeg tempa života što poslovnog, što privatnog. Zbog brojnih obaveza i putovanja, osjetila sam potrebu za nadomjestak mog najdražeg jutarnjeg rituala kojeg nisam uvijek mogla imati sa sobom. Radi se o svježe iscijeđenom soku kojeg svako jutro, već preko 10 godina, pripremamo muž i ja, od svježeg voća i povrća.

Na početku je to bio samo svježe iscijeđen sok od naranče, no s godinama smo usavršili i obogatili recepturu sastojcima poput cikle, đumbira, kurkume, celera te sezonskog voća. Tako se je s godinama razvila sve veća „ovisnost“ o tom punom i svježem okusu „Našeg soka“ koji sadrži bioaktivne nutrijente koji ti na početku dana daju energiju i pomažu ojačati imunitet. U danima kada nisam kod kuće ili moram vrlo rano krenuti na put jednostavno osjećam da mi nedostaje ta doza vitamina na koju sam navikla.

Sve je krenulo jednim običnim pozivom dugogodišnjeg poslovnog partnera, koji upoznat s mojim „mukama“, mi je predložio sastanak s ljudima koji su baš u tom trenutku kao i mi ljetovali na Lastovu. Od trenutka kada sam predstavila svoju ideju te su mi potvrdili da je to sve moguće realizirati, više nismo mogli spavati mirno. Svi smo zavrnuli rukave i uhvatili se posla.

I tako su nastala naša prva tri napitka: Proteins & Omega Smootie, Detox & Cleanser Blend te Living Juice koji je rađen baš po recepturi našeg svježe iscijeđenog soka.

>