Tvoja košarica:

U tvrtki Gaia Adria d.o.o. cijenimo vašu privatnost zato sve vaše podatke pažljivo čuvamo. 

Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Korištenjem web stranica trgovca nakon promjene ili nadopune, kupac potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama. 

Sve naše web aktivnosti su u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETS br.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)). 

Politika privatnosti određuje upotrebu informacija koje trgovac dobije od vas kada posjetite web stranicu www.pulseshake.com ili mu ih posredujete na neki drugi način (narudžba putem telefona ili društvenih mreža). 

Vaša privatnost i sigurnost vaših podataka su nam važni. U skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebice novoj Europskoj općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine i zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, dužni smo vas obavijestiti o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima. 

Čuvanje osobnih podataka znači: 

  • Nikada nećemo zloupotrebljavati vaše osobne podatke na bilo koji način. 
  • Vaše kontakte i osobne podatke nikada nećemo slati trećoj osobi. 
  • Nećemo vam slati email novosti na koje se niste prijavili. 
  • Kada god budete htjeli možete se brzo i jednostavno odjaviti od naših e-novosti 

Osobni podatak je informacija koja vas identificira kao pojedinca: vaše ime, prezime, elektronska pošta, broj telefona i adresa. Trgovac ne skuplja vaše osobne podatke osim kada mu vi to omogućite odnosno dozvolite, a to je prilikom kupnje proizvoda u web trgovinu ili prijave na e-novosti. 

Kako koristimo podatke  
Gaia Adria d.o.o. će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjavanje vaših narudžbi, za tehničke administrativne razloge kako bi vam omogućili dostup do posebnih informacija na web stranici ili za opću komunikaciju s vama. Gaia Adria d.o.o. neće dijeliti vaše osobne podatke trećim stranama. 

Sloboda izbora 
Vi odlučujete koje informacije ćete posredovati trgovcu. Ako se odlučite da vaše podatke ne želite posredovati, u tom slučaju nećete moći imati pristup do nekih funkcija na našoj stranici. Vi odlučujete koje informacije posredujete. 

Korisnici koji se želite odjaviti od Pulse Shake e-novosti nam to javite na email info@pulseshake.com . Ako se vaši osobni podaci promijene (adresa, telefonski broj, email) nam molim vas javite na info@pulseshake.com. 

Automatsko bilježenje informacija (neosobni podaci): Kada god pristupite na web stranicu automatski se bilježe osnovni, ne i osobni podaci (korisnici online pretraživača, broj posjeta, prosječno vrijeme posjete na web stranici). Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše web stranice i poboljšavanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i nisu posredovani trećim stranama. 

Što su kolačići i zašto ih koristimo 
Kolačići su nevidljivi dokumenti koji su trenutno spremljeni na vašem tvrdom disku i omogućuju dobavljaču da sljedeći put prepozna web-mjesto vašeg računala. Trgovac koristi kolačiće samo za prikupljanje informacija koje se koriste za korištenje web stranice i za optimiziranje aktivnosti oglašavanja na internetu. Svaki kolačić ima svoj rok trajanja. Zahvaljujući kolačićima, možemo pratiti put korisnika kroz različite dijelove naše web stranice i putem drugih web stranica. Kolačići mogu poboljšati komunikaciju između vašeg poslužitelja i računala, što olakšava korištenje naše web stranice. Kroz vaš preglednik imate mogućnost prikazivanja kolačića s vašeg računala, brisanja postojećih kolačića ili podešavanja konfiguracije tako da svatko uopće ne sprema ili sprema kolačiće. 

Sigurnost 
Gaia Adria d.o.o. nastoji osigurati osobne podatke. Vaši podaci su cijelo vrijeme zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja i neovlaštenog pristupa ili otkrivanja. 

Maloljetne osobe 
Maloljetne osobe ne bi smjele dijeliti bilo koje osobne podatke bez dozvole roditelja ili skrbnika. Gaia Adria d.o.o. neće nikada svjesno skupljati osobne podatke od osoba za koje je informiran da su maloljetne, ili ih na bilo koji način koristiti ili otkriti trećim stranama bez njihove dozvole. 

Pravo do obavještavanja 
Ako imate bilo kakva pitanja u vezi naše politike sigurnosti ili kako su vaši osobni podaci obrađeni nas molim vas kontaktirajte. Pišite nam na info@pulseshake.com. 

Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas obavijestiti – pismeno i u skladu sa zakonima. 

Objava promjena 
Svaka promjena naše politike o zaštiti osobnih podataka će biti objavljena na ovoj web stranici. 

S korištenjem web stranice korisnik potvrđuje da se slaže i daje suglasnost s cjelokupnim sadržajem ove politike privatnosti. 

>